Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/fs1/2/suomenbu/public_html/palsta/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Tuoreimmat viestit


Sivuja: [1] 2 3 ... 10
 1 
 : Huhtikuu 09, 2016, 00:09:18  
Aloittaja PantseSari - Uusin viesti kirjoittanut PantseSari
Juice voi jo hyvin, vaikka meinas olla elämä jo aika rankkaa.

T Pantse ja Sari.

 2 
 : Maaliskuu 09, 2016, 16:15:12  
Aloittaja Un11kki - Uusin viesti kirjoittanut Un11kki
MYYTY!

 3 
 : Maaliskuu 09, 2016, 16:14:48  
Aloittaja Un11kki - Uusin viesti kirjoittanut Un11kki
MYYTY!

 4 
 : Joulukuu 10, 2015, 11:29:43  
Aloittaja Murina - Uusin viesti kirjoittanut Jade
Little Bandit Bulls Aragon  PLL terve

 5 
 : Elokuu 28, 2015, 09:00:19  
Aloittaja sylvi - Uusin viesti kirjoittanut tuija
Tervehdys!

Olen Tuija, reilu kolmekymppinen nainen savonmualta. Minulla on kolme amstaffia ja olen haaveillut minibullista jo vuosikausia. Suurin este koiran hankinalle on ollut vastahakoinen mies, mutta pääsimme lopulta jonkinlaiseen sopimukseen. Joudun vaan hommaamaan hänelle M3 bemarin yhtä bullipentua vastaan. Ei paha rasti! Harrastukset maksaa.  Grin Saattaa mennä useampi vuosi, ennenkuin koiran paikka vapautuu, mutta tulin tänne hyvissä ajoin perehtymään rotuun. Laitoin liittymispyynnön myös naamakirjan bullipalstalle.

 6 
 : Toukokuu 08, 2015, 10:30:23  
Aloittaja sylvi - Uusin viesti kirjoittanut Murina
Moi Jonna Porista  heija

Mun kasvatti (minibulli, kohta 5kk) asuu Porissa ja häneen saa varmasti mennä tutustumaan, jos livenä haluaa minibulliin tutustua.
Mikäli haluat jotain yhteystietoja niin voit laittaa mulle vaikka sähköpostia mari.kukkonen@arcada.fi

 7 
 : Toukokuu 01, 2015, 23:39:18  
Aloittaja sylvi - Uusin viesti kirjoittanut Onja
Terve!

Pistetäänpä nyt sitten lyhyt esittely tulemaan. Olen Jonna ja asun Porissa perheeni kanssa. Meillä on kolme amstaffia, joista vanhin on 11-vuotias narttu, uros 10 vee ja nuori narttu kohta 2 vuotias. Olen jo vuosia kuumeillut minibullia, mutta tällä hetkellä laumaan ei mahdu lisää koiria. Haluan kuitenkin paremmin tutustua rotuun ja kasvattajiin, joten päätin rekisteröityä tänne saamaan tietoa lisää. Sitten kun vanhuksista joskus aika jättää, niin bullin paikka on meillä auki. Uskoisin pärjääväni pienen munapäästä kanssa hyvin ja haluan harrastaa koiran kanssa tulevaisuudessa. Muutamat näyttelytkin olisi kiva kiertää  Smiley.

 8 
 : Maaliskuu 24, 2015, 18:45:18  
Aloittaja Laurah - Uusin viesti kirjoittanut Laurah
Hei! Etsin kiireisesti huhti/toukokuun ajaksi hoitopaikkaa minibulli nartulle, 2v. Olen itse muuttamassa ja en pysty heti ottamaan koiraa mukaani. Toivoisin, että hoitopaikassa olisi kokemusta bulleista, sillä tyttö on välillä melko energinen ja itsepäinen. Tyttö on kiltti ja tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Pienen hoitopalkkion ja ruuat maksan tai annan mukaan. Hoitopaikan sijainti olisi ihanteellinen Tampereen tai Rovaniemen läheisyydestä. Otathan yhteyttä mikäli olet kiinnostunut koiran hoidosta Smiley laura.amandah@hotmail.com

 9 
 : Helmikuu 08, 2015, 18:02:13  
Aloittaja Tomba - Uusin viesti kirjoittanut Verheven
Heippa, kaikille satuin tänne toista kautta eksymään, ja huomasin että täällä on keskusteltu myös meistä. Aikaisemmin esittäytyi Mörkö
 bulli/s.pystykorva mix, ja täällä meillä asustelee siis hänen siskonsa Kira. Ja tosiaan Kiraa ei olla oltu myymässä missän vaiheessa, vaan on meillä ja pysyy.


Kira on siis Bullterrierin ja Suomenpystykorvan mix ja on muuttanut meille Kasvattajaltaan.
Kira asuu nykyään Toijalassa, pirkanmaalla. Erittäin energinen, joka lajiin soveltuva pesun kestävä, karvakorva.
Kiraa ei voi moittia tyhmyydestä, se on erittäin fiksu koira. Kaiken se keksii ja oppii hetkessä uusia juttuja.
Käskytys toimii sisällä 100%, mutta pihalla huomiointi kyky on vähän heikompaa, sillä siellä alkaa kierrokset nousta.
Toimii Agilityssä, tottiksessa ja vetää taakkaakin. Mikään aivopallo ei ole jäänyt tyhjentämättä, eikä mikään pidättele tätä neitiä.
Hyppää n.120cm ilman vauhtia ja 140cm vauhdin kanssa. Aikaisempi asunto oli aidattu, mutta eipä se tätä hetkauttanut, aina kun aitoja korotettiin,
niin uusi kikka löytyi sen ylittämiseen. Kotona koiraportin se avaa ilman mitään ongelmaa. Temppuja ostaan paljon.
On myös alkoholistin vikaa, sillä kaljat, siiderit ja lonkerot ei säily avaamattona näkyvillä.  Kira on ystävällinen koira, ei vahdi kotia. Kuka vaan voi ovesta tulla sisälle. Jakaa kavareiden kesken kaiken, paitsi salmiakin. Sille se on niin perso ettei muille niitä riitä. Tosin eipä muut karvaiset niitä haluakkaan.
Pienenä kira oli aika villi ja touhos mm. seinien, huonekalujen yms parissa mielellään, mutta nykyyän on ymmärtänyt että kaikki ei kuulu suuhun.

Kahdesti eläinlääkärissä jouduttu käymään extrana, tassun haavan takia, nyt kiralta on toisen etutassun antura poistettu, ettei enään pääse vaivaamaan.
Myöskin ensimmäisessä rokotuksessa kuonon tuli kraateri jota jouduttiin hoitamaan. Mutta muuten terve.

Nyt meidän perhe on lisääntynyt yhdellä, 7 kk ikäinen poika on myös lattialla temmeltämässä. Ja uutta karvalasta etsitään perheen joukkoon.
Kiran ensimmäinen kaveri (Dogo Argentino) on muuttanut pikkuveljelleni ja Kiralla on nyt seurana toinen mix neiti joka on Pitbullin ja Dogon mix.
En osaa tähän kuvia lisäillä, mutta Mörkö on aivan saman näköinen erona että kiralla on vain yhdessä tassussa valkoista.

 10 
 : Joulukuu 30, 2014, 23:08:09  
Aloittaja Inkeri - Uusin viesti kirjoittanut Inkeri
Moikka moooi kaikille kodin murreille turrikoille ja rekuille!
Inka bulli täällä taas kirjoittelee kuulumisiaan..

Voe ryökäle jotta se talavi myrkyn lykkäs. Lunta tuli tupaan enemmän ku laki sallii, ihan usiamman kymmenen senttiä! Samalla sitte iski pöpö paholainen pienen bullin silmään. Oli astetta pahempi silmätulehdus tuossa joulunpyhinä ja pihi emäntä ku ei ryökälettä vieny lääkäriin, toisaalta ymmärtäähän sankari bulli sen että mansikoitaha siittä olis pitäny maksaa että olis taase tullu silmät kuntoon. Kokkeiltiin sitte tommosta kotikonstein terveeksi lääkekuuria, emäntä syötti mulle valkosipulia niin että lemppas koko asunto niinku sunnuntaiaamulle, jos ymmärrätte mitä tarkoitan, ja silmää huuhdeltiin laimealla vesi-suola liuoksella. Alussa näytti ettei tuu kesää siittäkää hoidosta ja yks aamu mun koko silimä oli ihan ummessa! Mutta kyllä se pöpö sitte antautu!! Saimmää vähä kipulääkkeitäki ettei ihan tulis suru puseroon tällä bullillakaan. Nooo ku käytiin Roopen kontrolliajalla näyttämässä mun silmää lääkärisedälle totes se että ompi pikku bulli terve ku pukki! Emäntä teki sen taas!!

Roopella tosiaan lähti pallit ja nyt me voijaa elellä lepsua elämää eikä emännällä tarvihe huolehtia munkaan juoksuista. Cheesy
Kyllähän tähän perheeseen yks eunukki mahtunee!
Alussa meinas olla piikkase jännät paikat ku Roope riehu sen ufolautasensa kanssa pitkin asuntoa eikä oikee mikkää tavara tuntunu pysyvän paikallaan. Seku koitti mun kaa alkaa leikkimään ni jumaliste mä olin kokonaan siellä sen kuvussa!!! Se haisi tosi pahalle.
Parrii otteesee Roopella ei kyllä oikee ruoka maistununna ja toisaalta kyllä mää ymmärrän että vähä oli haikee ja kipee olo sillä. No eipä mittää sehä jätti evästä syömättä ja jos jottai ni semmosen oon hoksannu tässä elämässä ettei ikkää voi olla liikaa evästä. Tulipa sitte jeesattua toveria ja syötyä senki ruuat ja emäntääkö se riso sitte suuresti. Sankaribulli pääs ottaa sen mielestä muka hituse liikaa massaa ku syöhä Roope nyt kolome kertaa enemmän ku minä!
 
Ensimmäiset pari päivää mä olin hoijossa yhellä emännän kaverilla, meil oli siellä ihan sairaan kivaa. Sankaribulli oli päässy itte kaupunnin ytimeen ihan kaupunnilomalle!! Ollilla on usiampi kämppäkaveri, ne asuu niinku jossai kommuunissa, kaikki halus mun kaa touhuta ja ulkona juostiin ku aropirut vuoronperään!! Ihan mua varten oli laitettu semmonen pikkune sohva ikkunan eteen että saan kerrostalon viidennestä kerroksesta katella ku ohi lipuu ihmisiä ja jos jonnin moista kulkijaa!

Nooo nyt on sattunu vaikka ja mitä ihmeellistä muutenki, kyllä tää koti kaupunni on vaa niin ihmeellinen paikka!
Käytii mettälenkillä tai ollaa käyty aika monestikki ja sitte nähtii hevosia! Hitsi ne oli isoja, vuoren korkusia, mua meinas vähä jännättää mutta Roope oli heti saparosuorana niitten perää menosa. Emäntä rääky ku olis henkeä viety että se tulis takas ja ei meinannu sitte millää tulla. Sankaribulli sitte kävi toverin hakemassa takas! Eihä nyt emäntää saa jättää yksin mettään, ei vaikka sota tulis!

Joulu.....
Ohase kyllä koiran parasta antia.
Saatiin emännän tädin luona kinkkua ja laatikoita ja pottuja ja karjalanpaistia niin että napa sinkui.
Emännän veliki toi meille kinkusta jämät..
Emäntä osti meille isot luut molemmille, ettei tulis tappelu, ne on jo syöty.
Minkäs teet kun rohmulle antaa ruokaa, rohmu syö sen heti. Ei tässä jouda mitää luita piilottamaan ku Roope ne ettii ja syö sitte poisa, pitäny pienen bullin olla vikkelänä.

Emäntä tuossa suunnitteli että lähetää hiihtämään joku päivä, saas nähdä mikä päivä se uskaltaa meijän kanssa hiihtämään sankaribulli saa näyttää Roopelle närhen munat ja annetaan yhessä emännälle haipakkaa, oikeen elämänsä kyydit!!

Tässäpä olis muutama kuva Smiley

Aaton aattona pittää vettää vähä lepiä.
Emäntä oli hankkinu meille fatboyn että oltas siin. No ehä me mittää lattialla olla tai ees säkkituolilla, ny on emännälle säkkituoli ja oikeille koirille sohva!


Käytii riehuu mettässä


Sivuja: [1] 2 3 ... 10